Quality replacement parts for ​gas & diesel engines

We offer high quality aftermarket parts from ​Interstate-McBee

Quality replacement parts for ​gas & diesel engines

We offer high quality filters from ​Baldwin Filters.

Reservedel dieselmotor med hurtig levering

Leder du efter en reservedel dieselmotor? Hos HDXperts A/S er vi eksperter i gas- og dieselmotorer. Vi er distributør af reservedele til Caterpillar®- og Cummins®-motorer inden for marine, byggeri, industri og energiproduktion, og vi har naturligvis hurtig levering. Derfor har vi kunder i hele Danmark, i Grønland og i Færøerne. Derudover har vi kunder i resten af Europa, i Mellemøsten og i Afrika.

50 års erfaring og knowhow med gas og diesel

Vi tilbyder hurtig levering af varer fra vores jyske lager- og distributionscenter, og vi kan arrangere hurtig levering i hele verden på special- og hasteordrer.

Vi kan blandt andet levere:

Vores motto er kvalitet, service og assistance – og det skal vores kunder altid kunne regne med. Samtidig har vi lave priser på vores kvalitetsreservedele. Reservedelene er enten på højde med eller overstiger forventningerne til OEM-kvalitet.

Vores HDX-team har mere end 50 års erfaring og knowhow fra gas- og dieselmotorbranchen, og vi er autoriseret distributør af Interstate-McBee. Derfor har vi det komplette reservedelsprogram, og vi er lagerførende af de fleste vitale dele fra McBee.

Kontakt os for at bestille en reservedel dieselmotor

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et tilbud på reservedele til dine gas- eller dieselmotorer, eller hvis du for eksempel har brug for teknisk assistance.

Du kan skrive til os på e-mail sales@hdxperts.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 81 10 50 30.

Hvad Søger du?

Fortæl os om dine behov. Søger du specifikke reservedele eller information? Så kontakt os. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​GOOGLE ANMELDELSER

★★★★★​​

​Skriv en anmeldelse her

Send en e-mail

Hvis du har forespørgsler angående vores reservedele, eller hvis du ønsker at indhente mere info, så er du velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Hdxperts A/S

Birkedam 10 Z
​6000 Kolding

CVR: 33880278 

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 81 10 50 30

​E-mail: info@hdxperts.dk

Vores mål

Vores mål er at levere de allerbedste løsninger, når det gælder
reservedele og tjenester, hurtigt og effektivt!

Skift sprog:  ​  flag-uk  flag-dk