Oliefilter, luftfilter, brændstoffilter og hydraulikfilter med flere

Skal du bruge et luftfilter, oliefilter, hydraulikfilter eller brændstoffilter? Hos HDXperts A/S har vi specialiseret os i gas- og dieselmotorer, og vi tilbyder en bred vifte af filtre. Vi leverer til kunder i hele Danmark, i Grønland og i Færøerne samt mange andre steder i verden.

Undgå motorskade med det rette oliefilter eller luftfilter

Det er vigtigt med en pålidelig filtrering i motorer og motordrevet udstyr, hvis du vil undgå tidlige motorskader eller havari.

Det sikrer samtidig en stabil og optimal ydelse. Vi tilbyder filtre i højeste kvalitet fra det amerikanske BALDWIN Filters og det tyske SF-Filter

Fremstillingsfaciliteterne er certificeret efter TS 16949:2009, ISO 9001:2008 og ISO 9001:2000, og alle filtre er testet, så de overholder eller overgår OEM-specifikationerne.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Luftfilter
  • Oliefilter
  • Vandfilter
  • Kabinefilter
  • Hydraulikfilter
  • Brændstoffilter/vandudskiller (DAHL)
  • Andre filtre

Vi har mere end 50 års erfaring og knowhow inden for gas og diesel, og vi har altid fokus på, at vores kunder skal kunne regne med en pålidelig assistance, god service og høj kvalitet. 

Samtidig lægger vi vægt på at tilbyde lave priser på vores reservedele. Alle reservedelene er enten på højde med eller overstiger forventningerne til OEM-kvalitet.

Få et tilbud på for eksempel et hydraulikfilter eller brændstoffilter

Kontakt os gerne for at høre mere om vores filtre, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel vores hydraulikfiltre, brændstoffiltre, luftfiltre eller oliefiltre med videre. Vi tilbyder hurtig levering fra vores jyske lager- og distributionscenter.

Du kan skrive til e-mail sales@hdxperts.dk, hvorpå vi vender tilbage hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 81 10 50 30.

Få krydsreference på http://catalog.baldwinfilter.com og https://www.sf-filter.com.

​​

Hvad Søger du?

Fortæl os om dine behov. Søger du specifikke reservedele eller information? Så kontakt os. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​GOOGLE ANMELDELSER

★★★★★​​

​Skriv en anmeldelse her

Send en e-mail

Hvis du har forespørgsler angående vores reservedele, eller hvis du ønsker at indhente mere info, så er du velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Hdxperts A/S

Birkedam 10 Z
​6000 Kolding

CVR: 33880278 

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 81 10 50 30

​E-mail: info@hdxperts.dk

Vores mål

Vores mål er at levere de allerbedste løsninger, når det gælder
reservedele og tjenester, hurtigt og effektivt!

Skift sprog:  ​  flag-uk  flag-dk