​CAT (Caterpillar) og Cummins – reserve- og motordele

​Er du på udkig efter motor- og reservedele til en CAT (Caterpillar) eller Cummins? Hos HDXperts A/S har vi stor erfaring med gas- og dieselmotorer, og vi er forhandler af reserve- og motordele til en lang række forskellige brancher såsom marine, industri, byggeri og energiproduktion. Vi har kunder i hele Danmark, i Færøerne og i Grønland samt andre steder i verden.

Autoriseret distributør af McBees reservedelsprogram

Vi er autoriseret distributør af Interstate-McBee og har et komplet reservedelsprogram til blandt andet CAT, Cummins, Detroit og Navistar med flere. Vi er naturligvis lagerførende af de fleste vitale dele fra McBee. Samtidig kan vi arrangere hurtig levering på special- og hasteordrer.

Vi har end 50 års erfaring inden for branchen, og vi lægger altid vægt på at have lave priser, selvom vi tilbyder kvalitetsreservedele. Alle reservedelene er enten på højde med eller overstiger forventningerne til kEM-kvalitet. Vores kunder skal kort sagt kunne regne med en pålidelig assistance, god service og høj kvalitet.

Få et tilbud på motor- og reservedele til CAT eller Cummins

Kontakt os for at høre mere om vores produkter og om vores priser. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på dele til for eksempel Cummins eller CAT, og vi har altid hurtig levering fra vores jyske lager- og distributionscenter.

Du kan skrive til e-mail sales@hdxperts.dk for at høre nærmere, men du er også velkommen til at ringe til os på telefon 81 10 50 30.

McBee Engine ​

Hvad Søger du?

Fortæl os om dine behov. Søger du specifikke reservedele eller information? Så kontakt os. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​GOOGLE ANMELDELSER

★★★★★​​

​Skriv en anmeldelse her

Send en e-mail

Hvis du har forespørgsler angående vores reservedele, eller hvis du ønsker at indhente mere info, så er du velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Hdxperts A/S

Birkedam 10 Z
​6000 Kolding

CVR: 33880278 

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 81 10 50 30

​E-mail: info@hdxperts.dk

Vores mål

Vores mål er at levere de allerbedste løsninger, når det gælder
reservedele og tjenester, hurtigt og effektivt!

Skift sprog:  ​  flag-uk  flag-dk